Kees Hin BandenKees Hin BandenKees Hin Banden

Service bij Kees Hin Banden

Op Kees Hin Banden kunt u rekenen: afspraak is afspraak.
Wij streven ernaar u goed en snel van dienst te zijn.
In veel gevallen kunnen wij u op de dag zelf helpen.

Service auto

Staat u ergens op Texel met een lekke band, geen nood: dan verlenen wij u ondersteuning ter plaatse. Onze serviceauto staat dag en nacht standby. U kunt ons dus ook buiten kantooruren bereiken voor calamiteiten. Deze service bieden wij zowel aan de inwoners van Texel als aan vakantiegangers op het eiland. Wij werken samen met alle leasemaatschappijen dus ook bestuurders van een leaseauto kunnen wij helpen met reparatie of vervanging.

Gratis controle bandenprofiel

Twijfelt u eraan of uw banden nog voldoende profiel hebben? Kom dan gewoon langs voor een gratis controle. Vrijblijvend checken wij uw banden en krijgt u van ons meteen te horen of uw voertuig toe is aan nieuwe banden. Ook voor een second opinion staan wij voor u klaar.

Opslag winterbanden

Een andere service van Kees Hin Banden is de opslag van uw winterbanden. Tegen een kleine vergoeding brengen wij deze onder in ons magazijn, tot het moment dat u ze weer wilt omwisselen voor uw zomerbanden.

Kees Hin over de zin en onzin van stikstof

Vraag: Regelmatig verschijnen er in de pers publicaties over het nut van stikstof als bandenvulling. De spanning zou veel langer op peil blijven en bovendien heeft stikstof vele andere voordelen. Ook de bandenbedrijven roepen in advertenties automobilisten op hun banden te laten vullen met stikstof. Zijn de voordelen werkelijk zo groot? Waarom worden auto's dan niet af-fabriek met stikstof gevuld?

Lees hier het antwoord: >>